Wat wij doen

Nieuwsgierig
Ongewoon

Bij Ordinary geven we vorm aan merken, persoonlijkheden en alles wat daartussen ligt. Dat doen we door naar jou te luisteren, zorgvuldig alle woorden af te wegen om vervolgens een ontwerp te verbeelden waarbij jouw merk of jijzelf centraal staat. We zijn in staat om jouw ongewoon mooie verhaal via tal van middelen te vertalen maar daarbij is er wat ons betreft maar één ding belangrijk: eerlijkheid. Want een verhaal schrijven kan iedereen maar deze is pas écht geslaagd als er een emotie geraakt wordt doordat het recht uit het hart komt.

Dit is wat wij doen 

01

Brand Box

Met onze Brand Box kun je best een aardige eerste stap zetten om jouw merk aan de wereld te laten zien. Dat doen we niet alleen voor (startende) ondernemers maar ook voor alle andere mensen.

03

Marketing assets

Van Brand Book, logo's en lettertypes tot print materiaal en een eerste aanzet voor de look & feel van Social Media, we hebben aardig wat Marketing onderdelen die we voor je kunnen ontwerpen.

05

Creative assets

Onze kennis reikt verder dan woorden en beelden. We zijn gepokt en gemazeld in het vormgeven van concepten in de breedste zin van het woord. Van presentatie tot trendboek -we bieden een schat aan creatieve oplossingen aan.

07

Content creatie

Zoek je een partner die jouw (merk)verhaal op een eerlijke en persoonlijke manier verteld? Bij Ordinary hebben we een compact menu aan content marketing services die je kunt inzetten op diverse kanalen.

02

Custom branding

Wil je echt de tijd nemen om jouw merk of persoon te re-branden, een strategie vormgeven of jezelf opnieuw onder de loep te nemen, dan maken we samen met jou een op maat gemaakt plan. 

04

Extra opties

Vaak merken we dat onze klanten na de Brand Box toch wat extra onderdelen willen toevoegen. Maak je keuze uit een lijst van extra opties om jouw Brand Book aan te vullen.

06

Digital downloads

Binnenkort bieden we jou een schat aan downloads aan die je kunt gebruiken wanneer je een merk wilt (re)branden of jezelf als bijvoorbeeld influencer, CEO of acteur wil introduceren met een duidelijke persoonlijkheid.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat we kunnen doen voor jou of jouw bedrijf? Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op.