Esther van Geffen

Over Ordinary

Ordinary is opgericht door Esther van Geffen. Haar carrière beslaat een periode van ruim 25 jaar in Retail, waarbij zij werkzaam is geweest voor zowel warenhuizen, merken als retailers – met een achtergrond in buying, planning, marketing, creative direction en storytelling. Haar liefde voor consumenten kun je altijd ontdekken want in alles wat ze doet, zet ze de menselijke kant van een verhaal altijd centraal.

Recht uit het hart

In 2020 richtte ze Ordinary op omdat ze vooral mensen en hun persoonlijke verhalen wilde samenbrengen in combinatie met haar talent voor vormgeving in woord en beeld. Dat klinkt misschien een beetje ongrijpbaar maar zij verstaat de kunst van het luisteren naar mensen als geen ander en is in staat om alle woorden, de drive en de passie zo te verbeelden dat er een bijzonder merk, verhaal of strategie op papier staat die recht uit het hart komt.

Wat we doen

Bij Ordinary geven we vorm aan een merk, een persoonlijkheid, een strategie en alles wat daartussen ligt. Dat doen we door naar jou te luisteren, zorgvuldig alle woorden af te wegen om vervolgens een ontwerp te verbeelden waarbij jouw merk of jijzelf centraal staat. We zijn in staat om jouw ongewoon mooie verhaal via tal van middelen te vertalen maar daarbij is er wat ons betreft maar één ding belangrijk: eerlijkheid. Want een verhaal schrijven kan iedereen maar deze is pas écht geslaagd als er een emotie geraakt wordt doordat het recht uit het hart komt.

Voor mensen, door mensen. Ongewoon persoonlijk, altijd vanuit een hart.