Onze missie

Uniek
Mens

Waar we voor staan

Wij houden van de meest intense, eerlijke dingen in het leven. Alles wat best leuk genoemd wordt, daar lopen we niet direct warm voor. Wij zijn meer geïnteresseerd in het onderhuidse, in mensen waarvan je denkt dat ze geen verhaal hebben. Want we zijn allemaal gewoon. We zijn allemaal saai. We zijn allemaal sterk. We zijn allemaal hulpeloos. We zijn allemaal helden. Het ligt er maar net aan hoe je ernaar kijkt.

 

Met een nieuwsgierige blik analyseren we ieder woord en ieder gebaar. We zijn gefascineerd door de wereld die zich diep heeft geworteld onder de oppervlakte. Wij weten dat een connectie maken van mens tot mens écht niet zo moeilijk is want een oprechte, persoonlijke verbintenis ontstaat pas wanneer je een verhaal uit het hart verteld.

 

Wij beschrijven verhalen op een daadkrachtige, open en energieke manier, die diep in het hart raken. Wat het ook is dat  je wilt delen, wij helpen je om de menselijke en unieke aspecten van jouw merk of persoonlijkheid naar buiten te brengen. Woord voor woord, beeld voor beeld.

 

Welkom bij Ordinary. Wij ontdekken ongewoon persoonlijke verhalen.

Neem contact op

Kortenhoefsedijk 201A

1241 NB Kortenhoef

Tel: +31 (0)85 06 08 701

  • LinkedIn
  • Instagram
Dank je wel voor jouw bericht. We nemen binnen 24 uur contact met jou op. Met vriendelijke groet, Ordinary