Onze klanten

Energie
Object

Bij Ordinary werken we met een grote diversiteit aan klanten die vanuit verschillende werelden komen. Samen met hen maken we van een persoonlijkheid, merk of bedrijf een persoonlijk verhaal in woord en beeld. Van familiebedrijven en retailers tot startende ondernemers en influencers. Het maakt ons niet uit wie we aan de tafel hebben, als we jouw verhaal maar kunnen opschrijven. Want dat vinden we het allerleukste.

Dit zijn onze klanten

01

Startende ondernemers

Wij beschrijven de merkwaarden voor startende ondernemers in woord en beeld en zorgen dat ze een goede basis hebben om een vliegende start te maken met een op maat gemaakte Brand Book. Daarvoor gebruiken we vooral onze Brand Box om snel vooruit te kunnen.

03

Non-profit organisaties

Voor bedrijven zonder winstoogmerk werken we aan hun algemene branding en geven we verdieping aan het waarom van de organisatie. Dat doen we door workshops te organiseren met teams om vervolgens alle woorden om te zetten in een ongewoon verhaal dat recht uit het hart komt.

05

Individueel

We hebben regelmatig persoonlijke branding sessies met mensen zoals jij en ik die zichzelf willen “branden”. Daarnaast praten we met startende influencers die hun merk willen vormgeven in de breedste zin van het woord en ondersteunen we mensen uit het bedrijfsleven die op zoek zijn naar een passend, persoonlijke tone of voice.

02

Gevestigde ondernemers

Wij werken met gevestigde ondernemers, actief in diverse segmenten zoals hospitality, retailers en familiebedrijven die de stap durven te zetten om hun bedrijf te onder de loep nemen en bijvoorbeeld alle Branding willen vernieuwen.

04

Acteurs

We werken samen met acteurs die hun Toolkit willen vormgeven of aanpassen, waarbij we inspiratie voor Headshots en Showreels vormgeven. Daarnaast beschrijven we hun persoonlijkheid en karaktereigenschappen die gebruikt kunnen worden voor alle externe communicatie of die als vertrekpunt kunnen dienen voor een startende acteur. Ook denken we mee wanneer artiesten een bedrijf oprichten die vormgegeven moet worden vanuit visie, merk en/of specifieke persoonlijke doelstellingen.

06

Retailers

We werken samen met Retailers die hun gehele Branding of onderdelen daarvan willen vernieuwen. Dat varieert van workshops met werknemers, het vormgeven van campagnes tot een complete re-branding en strategie van het merk.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat we kunnen doen voor jou of jouw bedrijf? Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op.