Een nieuw initiatief

Wij weten hoe het voelt om ondernemer te zijn en dat er soms momenten zijn dat je zou willen sparren met anderen. Van Social Media en website tot financiële vragen of simpelweg behoefte hebben aan inspiratie - juist dáárom hebben we een nieuw initiatief opgestart - Insiders.

Insiders

Voor ondernemers, door ondernemers.

Of je nu net bent gestart of al langere tijd onderneemt, er zijn altijd momenten waarop je inspiratie of feedback zoekt. Dat hadden wij ook toen we in een spontane brainstorm sessie terecht kwamen. Voor we het wisten waren we vier uur verder. Eén ding wisten we zeker: dit moet een vervolg krijgen.

 

Samen hebben we de Insiders community bedacht. Een ongedwongen samenkomst, waarbij jij in de gelegenheid bent om vragen te stellen, feedback te vragen of kennis te delen met andere ondernemers. En ze komen echt overal vandaan: van de sportwereld tot marketeers. 

LinkedIn logo

Miranda Torsing

LinkedIn logo

Esther van Geffen

De try-out

INSIDERS_Mozaiek_Meeting.png

Op vrijdag 10 september heeft de eerste Insiders bijeenkomst plaatsgevonden in de tuin van Ordinary in Kortenhoef. Een ontmoeting met ruim 17 ondernemers die bol stond van de inspiratie, ideeën, persoonlijke verhalen, plezier en ontspanning. Met alle feedback die wij op deze dag hebben ontvangen kunnen wij ons toekomstige programma nog relevanter maken en onze community nog doelgerichter bedienen.

De komende weken maken we ons programma voor de komende maanden. Heb jij ook behoefte aan sparren met andere ondernemers? Meld je dan nu aan als Insider via de Contact pagina.

Ben je al Insider? Log hier dan in om alle informatie te bekijken en downloaden: