Custom branding

Dichtbij
Sterk

Ieder merk of mens is anders, dat begrijpen we als geen ander. Soms wil je wat meer tijd uittrekken om wat langer te praten over jouw wensen. Of misschien heb je zelf al ideeën verzameld die je wilt delen of heb je simpelweg meer tijd nodig om vragen om te stellen. Wij nemen graag de tijd voor je want jouw merk beschrijven en vertellen waarom je doet wat je doet is best lastig, kan best tijdrovend zijn en bij tijd en wijle zelfs een beetje vermoeiend zijn met al die informatie op papier en in je hoofd. 

Onze opties zijn legio en niet gelimiteerd tot alleen onderstaande lijst. We adviseren je dan ook om gewoon even te bellen, een email te sturen of langs te komen als je wat langer wilt sparren over het vormgeven van jouw merk.

Op maat gemaakte branding opties

01

Workshop Plus

Een volledige dag in onze Studio of een andere externe locatie met maximaal 6 personen, inclusief lunch, waarbij we samen de betekenis en basisprincipes van branding doornemen, de trends en inspiratie laten zien die specifiek voor jouw discipline toepasbaar zijn en dieper in gaan op jouw branding.

03

Inspiratie & trends

We kunnen een op maat gemaakte Inspiratie & trend presentatie maken, die past bij jouw markt en merkwaarden. We komen deze op een door jouw gekozen locatie presenteren en na afloop ontvang je zowel een digitale als print versie.

05

Ondernemer Plus

Wil je na een re-branding sessie een aantal Marketingonderdelen verder vormgeven? Dan helpen we je graag want met onze jarenlange Retail ervaring kunnen we je helpen om POS materialen, campagnes, etalages, winkel of 

interieurontwerp en alles wat daarbij komt kijken, opnieuw vormgeven en/of begeleiden.

02

Locatie bezoek

We komen graag bij je langs op kantoor voor een Meet & Greet met collega’s en luisteren graag naar de wensen die je hebt. Op deze manier kunnen we ook gelijk de sfeer proeven van jullie werkplek en de vragen beantwoorden die er eventueel leven.

04

Strategie

Ben je op zoek naar een complete re-branding van jouw merk of bedrijf? Dan maken we een op maat gemaakt plan, waarbij we alle facetten van een nieuwe strategie beetpakken.

 

 

06

Fotografie en design

Wil je jouw Brand Book aanvullen met passende fotografie of heb je specifieke brand assets die je wil laten   

vormgeven? Wij beschikken over een netwerk van professionele fotografen en grafische vormgevers die we je van harte kunnen aanbevelen.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat we kunnen doen voor jou of jouw bedrijf? Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op.